• Μειωμένη τιμή

DXA Τεχνική,Ερμηνεία, Εφαρμογές

ISBN: 97896088641068

75,00 €
70,00 € Έκπτωση 5,00 €
με ΦΠΑ

2020 ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

Ποσότητα
Διαθέσιμο

Χρήστος Σ. Μπαλτάς Συγγραφέας
Χρήστος Σ. Μπαλτάς
  • Οι συναλλαγές σας στην ιστοσελίδα μας είναι ασφαλείς. Οι συναλλαγές σας στην ιστοσελίδα μας είναι ασφαλείς.
  • Στέλνουμε σε όλη την Ελλάδα με Courier Στέλνουμε σε όλη την Ελλάδα με Courier
  • Δωρεάν επιστροφή εντός 14 ημερών. Δωρεάν επιστροφή εντός 14 ημερών.

Ο στόχος αυτού του συγγράμματος είναι να παράσχει στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη και σύγχρονη προσέγγιση της μεθόδου Απορροφησιομετρίας Διπλοενεργειακής Δέσμης Ακτίνων-Χ/DXA, καθώς και του ρόλου που διαδραματίζει στη διάγνωση και αντιμετώπιση της οστεοπόρωσης και γενικότερα των μεταβολικών νοσημάτων των οστών.

Μετά από τα αρχικά κεφάλαια που αναφέρονται στην επιδημιολογία και παθοφυσιολογία της οστεοπόρωσης, γίνεται εκτενής αναφορά στις βασικές αρχές, στην τεχνική, στους περιορισμούς, στις ενδείξεις, στην ανάλυση και στην κλινική σπουδαιότητα των μετρήσεων οστικής πυκνομετρίας με τη μέθοδο DXA.

Στην συνέχεια, εμβαθύνοντας, αναλύονται όλες οι νεότερες εφαρμογές της μεθόδου, όπως Trabecular Bone Score, Vertebral Fracture Assessment, Body Compostition Analysis κ.α. Ιδιαίτερα κεφάλαια έχουν αφιερωθεί τόσο στην παιδιατρική DXA, όσο και στον ορθό τρόπο εκτέλεσης, αξιολόγησης και διάγνωσης των εξετάσεων DXA γενικότερα.

Τέλος παρουσιάζονται πραγματικά κλινικά περιστατικά που προέρχονται από το αρχείο των συγγραφέων και τα οποία συνοδεύονται από το ιστορικό του ασθενούς, τις κλινικές ενδείξεις της μεθόδου, τα σφάλματα και τις απεικονιστικές παγίδες των εξετάσεων, αλλά και τις διαγνώσεις που τα συνοδεύουν.

Στο παρόν σύγγραμμα παρέχονται πολύτιμες πληροφορίες τόσο για τον ακτινολόγο όσο και για κάθε κλινικό ιατρό που ασχολείται με τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της οστεοπόρωσης.

Χρήστος Σ. Μπαλτάς
97896088641068

Χαρακτηριστικά

Εξώφυλλο
Μαλακό
Μέγεθος
17Χ24
Έκδοση
Ελληνική
Έτος Έκδοσης
2020

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: