• Μειωμένη τιμή

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ

ISBN: 9789609803779

30,00 €
27,00 € Έκπτωση 10%
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Διαθέσιμο

ΤΡΥΦΩΝ Συγγραφέας
ΤΡΥΦΩΝ
ΡΟΤΟΝΤΑ Εκδότης
ΡΟΤΟΝΤΑ
  • Οι συναλλαγές σας στην ιστοσελίδα μας είναι ασφαλείς. Οι συναλλαγές σας στην ιστοσελίδα μας είναι ασφαλείς.
  • Στέλνουμε σε όλη την Ελλάδα με Courier Στέλνουμε σε όλη την Ελλάδα με Courier
  • Δωρεάν επιστροφή εντός 14 ημερών. Δωρεάν επιστροφή εντός 14 ημερών.

Μεγάλη ευχαρίστηση και μεγάλη τιμή για μένα είναι να προλογίσω το βιβλίο Σύμβουλος Ενεργειών στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας. Η παροχή της βασικής γνώσης της παθολογίας, της χειρουργικής, της νευρολογίας, της ψυχιατρικής και των υποειδικοτήτων αυτών, απαιτεί συνεχή ενημέρωση, επιδεξιότητα και πείρα.

Οι ειδικευόμενοι και ειδικευμένοι ιατροί θα βρούνε στο εγχειρίδιο αυτό συνοπτικά τις γνώσεις που πρέπει να έχουν στα πρώτα τους βήματα προκειμένου να λύσουν απορίες και να δώσουν με σαφήνεια τις απαντήσεις στα ερωτήματα που δημιουργούνται στη καθημερινή ιατρική πράξη.

Το μικρό αλλά γεμάτο με περιεχόμενο αυτό πόνημα ξεκινά με την οργάνωση της ιατρικής τσάντας και περιλαμβάνει τη σύντομη αναφορά σε όλα σχεδόν τα συστήματα με ειδική αναφορά στα εμβόλια, στα δήγματα από ζώα, στις δηλητηριάσεις, στην έκθεση στον ήλιο και στη διατροφή. Ιδιαίτερη είναι η αναφορά στο βιβλιάριο υγείας και στον ορθό τρόπο συνταγογράφησης, στη χορήγηση πιστοποιητικού υγείας, στον τρόπο παραπομπής του ασθενούς αλλά και στον προληπτικό έλεγχο.

Συγχαίρω τον κύριο Συγγραφέα και τους υπόλοιπους συνεργάτες, όπως και τους Εκδότες για την παρούσα έκδοση και συνιστώ ανεπιφύλακτα σε κάθε νέο γιατρό να έχει υπ’ όψιν ό,τι περιλαμβάνεται στο βιβλίο Σύμβουλος Ενεργειών στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

ΤΡΥΦΩΝ
9789609803779

Χαρακτηριστικά

Έκδοση
Ελληνική

Λήψη

Περιεχόμενα

Λήψη (60.02k)

Απόσπασμα

Λήψη (307.05k)

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: