• Μειωμένη τιμή

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΑΛΑΚΩΝ ΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΖΩΩΝ

ISBN: 9789606894428

120,00 €
108,00 € Έκπτωση 10%
με ΦΠΑ

Έκδοση 2012

Ποσότητα
Διαθέσιμο

Karen M.Tobias Συγγραφέας
Karen M.Tobias
ΡΟΤΟΝΤΑ Εκδότης
ΡΟΤΟΝΤΑ
  • Οι συναλλαγές σας στην ιστοσελίδα μας είναι ασφαλείς. Οι συναλλαγές σας στην ιστοσελίδα μας είναι ασφαλείς.
  • Στέλνουμε σε όλη την Ελλάδα με Courier Στέλνουμε σε όλη την Ελλάδα με Courier
  • Δωρεάν επιστροφή εντός 14 ημερών. Δωρεάν επιστροφή εντός 14 ημερών.

Πρόλογος της Ελληνικής  Έκδοσης

 

 

Με χαρά παραδίδουμε σήμερα στο αναγνωστικό κοινό το Εγχειρίδιο Χειρουργικής Μαλακών Ιστών των Μικρών Ζώων. Η παντελής έλλειψη ενός εγχειριδίου χειρουργικής μαλακών ιστών  στην ελληνική γλώσσα και η ανάγκη σύγχρονης ενημέρωσης  των φοιτητών και των κτηνιάτρων σχετικά με την υποειδικότητα αυτή της χειρουργικής των μικρών ζώων μας οδήγησε στην ανάληψη της προσπάθειας για τη μετάφραση του βιβλίου “ManualofSmallAnimalSoftTissueSurgery” της καθηγήτριας της χειρουργικής της  Κτηνιατρική Σχολής του Πανεπιστημίου του Tennesseeτων ΗΠΑ  KarenTobias.  Το εγχειρίδιο αυτό αποτελεί έναν πρακτικό οδηγό για τον φοιτητή της κτηνιατρικής για την κατανόηση της χειρουργικής των μαλακών ιστών όσο και για τον κτηνίατρο των μικρών ζώων που πρόκειται να πραγματοποιήσει ή να βοηθήσει σε μια επέμβαση και που οι χειρουργικές του γνώσεις απέχουν πολύ από αυτές ενός ειδικού.

 

Οι τεχνικές που περιέχονται στο εγχειρίδιο αυτό περιγράφονται βήμα προς βήμα έτσι ώστε να μην υπάρχει κενό στην κατανόηση της κάθε τεχνικής. Περιγράφονται επίσης τόσο η προεγχειρητική αγωγή όσο  και οι μετεγχειρητικές επιπλοκές που θα συναντήσει ο κτηνίατρος κατά την διεξαγωγή της επέμβασης. Το βιβλίο κοσμείται με  545 έγχρωμες φωτογραφίες και σχήματα που παρέχουν σημαντική βοήθεια  στην κατανόηση των τεχνικών που περιέχονται σε αυτό. Ιδιαίτερη προσπάθεια καταβλήθηκε για την σωστή απόδοση της χειρουργικών όρων  στην Ελληνική γλώσσα.

 

Θ ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου χωρίς τη συμμετοχή των οποίων θα ήταν αδύνατη η παρουσίαση αυτής της έκδοσης και επίσης τους κκ. Α. Χαβαλέ και Κ. Χατζησυμεών και όλο το προσωπικό των εκδόσεων Ροτόντα για την πραγματοποίηση της έκδοσης αυτής. 

 

 

                                                                                                                                                   

                                             Θεσσαλονίκη 2012

Λυσίμαχος Γ. Παπάζογλου

Αναπληρωτής Καθηγητής Χειρουργικής

Κτηνιατρικής Σχολής

Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Karen M.Tobias
9789606894428

Χαρακτηριστικά

Εξώφυλλο
Σκληρό
Μέγεθος
21Χ29
Έκδοση
Ελληνική
Έτος Έκδοσης
2012

Λήψη

Περιεχόμενα

Λήψη (159.19k)

Απόσπασμα

Λήψη (533.65k)

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: