Κλινικά Ευρήματα στα Ζώα Συντροφιάς

ISBN: 9789605833923

55,00 €
με ΦΠΑ
2η Έκδοση, 2019
Ποσότητα
Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας: 1-3 εργάσιμες

Michael Schaer Συγγραφέας
Michael Schaer
ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ ΑΕ Εκδότης
ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ ΑΕ
  • Οι συναλλαγές σας στην ιστοσελίδα μας είναι ασφαλείς. Οι συναλλαγές σας στην ιστοσελίδα μας είναι ασφαλείς.
  • Στέλνουμε σε όλη την Ελλάδα με Courier Στέλνουμε σε όλη την Ελλάδα με Courier
  • Δωρεάν επιστροφή εντός 14 ημερών. Δωρεάν επιστροφή εντός 14 ημερών.

«Το βιβλίο “Κλινικά Ευρήματα στα Ζώα Συντροφιάς” (2η έκδοση) του συγγραφέα Dr. Michael Schaer αποτελεί ένα από τα λίγα συγγράμματα, εάν όχι το μοναδικό, που πραγματεύεται σχεδόν το σύνολο των νοσημάτων της εσωτερικής παθολογίας του σκύλου και της γάτας μέσω της χρήσης εικόνων προερχόμενων από αληθινά κλινικά περιστατικά. Ο αναγνώστης, ξεφυλλίζοντας τις πρώτες σελίδες του βιβλίου, αντιλαμβάνεται άμεσα ότι ο συγγραφέας έχει κάνει πράξη το απόφθεγμα “Μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις”.
Στην αρχή κάθε κεφαλαίου υπάρχει ένα μικρό εισαγωγικό κείμενο, το οποίο ακολουθείται από την ανάλυση των περιστατικών. Τη ραχοκοκαλιά του συγγράμματος, που δεν είναι άλλη από το πλούσιο φωτογραφικό υλικό, συνοδεύουν εξαιρετικά αναλυτικές και περιγραφικές λεζάντες, στις οποίες δίνονται οι κυριότερες πληροφορίες αναφορικά με το ιστορικό, τα κλινικά ευρήματα, τις διαγνωστικές εξετάσεις και την αντιμετώπιση του εικονιζόμενου περιστατικού. Το κείμενο στις λεζάντες είναι τόσο μεστό και γλαφυρό, που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη.
Ολοκληρώνοντας την ανάγνωση, δημιουργείται η αίσθηση στον αναγνώστη πως και ο ίδιος ήταν παρών κατά την εξέταση του περιστατικού, γεγονός που βοηθά στην απομνημόνευση των πληροφοριών αλλά και στην ανάκληση της αποκτηθείσας γνώσης, όταν ένα ανάλογο περιστατικό βρεθεί να εξετάζεται σε πραγματικές συνθήκες από τον ίδιο. Αξιέπαινο είναι το γεγονός ότι το φωτογραφικό υλικό προέρχεται κυρίως από το προσωπικό αρχείο του συγγραφέα, το οποίο ο ίδιος δημιούργησε κατά τη διάρκεια της πολυετούς κτηνιατρικής πράξης σε διάφορες πανεπιστημιακές και ιδιωτικές κτηνιατρικές κλινικές επί περίπου 40 έτη».

Παρδάλη Δήμητρα

Michael Schaer
9789605833923

Χαρακτηριστικά

Εξώφυλλο
Μαλακό
Μέγεθος
17Χ24
Έκδοση
Ελληνική
Έτος Έκδοσης
2019

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: