Μαθαίνοντας Ακτινολογία, Αναγνωρίζοντας τα Βασικά

ISBN: 9789606080029

60,00 €
με ΦΠΑ

1η Ελληνική Έκδοση - 3η Αγγλική

Ποσότητα
Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας: 1-3 εργάσιμες

  • Οι συναλλαγές σας στην ιστοσελίδα μας είναι ασφαλείς. Οι συναλλαγές σας στην ιστοσελίδα μας είναι ασφαλείς.
  • Στέλνουμε σε όλη την Ελλάδα με Courier Στέλνουμε σε όλη την Ελλάδα με Courier
  • Δωρεάν επιστροφή εντός 14 ημερών. Δωρεάν επιστροφή εντός 14 ημερών.

Ένα βιβλίο απαραίτητο για αυτόν που πρέπει να αναγνώσει και να ερμηνεύσει συνήθεις ακτινολογικές εικόνες. Το βιβλίο Μαθαίνοντας Ακτινολογία, Αναγνωρίζοντας τα Βασικά είναι μια εισαγωγή στις βασικές απεικονιστικές εξετάσεις, γεμάτη εικόνες, πολύ πρακτική και ευανάγνωστη. Ο εξειδικευμένος δάσκαλος Ακτινολογίας ιατρός William Herring καλύπτει εξαιρετικά όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε ώστε να ερμηνεύσετε αποτελεσματικά ιατρικές εικόνες όλων των απεικονιστικών μεθόδων. Μάθετε τα τελευταία δεδομένα για την Υπερηχοτομογραφία, την Υπολογιστική Τομογραφία, την Μαγνητική Τομογραφία, την ασφάλεια των ασθενών, την ελάττωση της δόσης ακτινοβολίας, την ακτινοπροστασία και πολλά ακόμα, με τη βοήθεια μιας μορφοποίησης που σας βοηθά να κερδίσετε χρόνο, και η οποία συνίσταται σε μικρό κείμενο, επισήμανση των σημαντικών σημείων μέσα στο κείμενο και άφθονες υψηλής ποιότητας εικόνες.

·         Αναγνωρίστε ένα ευρύ φάσμα συνηθισμένων και μη συνηθισμένων  καταστάσεων βάση των απεικονιστικών τους ευρημάτων.

·         Φτάστε στη διάγνωση προσπαθώντας να αναγνωρίσετε το απεικονιστικό πρότυπο, και με τη λογική ξεπεράστε τις δύσκολες διαγνωστικές προκλήσεις ακολουθώντας συγκεκριμένους αλγόριθμους.

·         Ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις με συνεχείς, λεπτομερείς επικαιροποιήσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν ένα νέο κεφάλαιο στην παιδιατρική ακτινολογία και περισσότερες από 60 καινούργιες και επικαιροποιημένες εικόνες, πολλές από τις οποίες δίνουν έμφαση στις νεότερες απεικονιστικές μεθόδους.

·         Γρήγορα ‘αρπάξτε’ τα βασικά που πρέπει να ξέρετε μέσα από περισσότερες από 700 εικόνες και με την εύχρηστη μορφοποίηση και με μέθοδο διδασκαλίας, η οποία περιλαμβάνει έντονη εκτύπωση των σημείων κλειδιών και εικονίδια με σημαντικές πληροφορίες όπως Διαγνωστικές Παγίδες, Σημαντικά Σημεία, Διαδικτυακές Διευθύνσεις και Μηνύματα για το Σπίτι.

·         Εκτιμήστε το υψηλό επίπεδο του υλικού που σας παρέχεται και αποκτήστε αυτοπεποίθηση με επιπρόσθετες εικόνες, επιπλέον υλικό-‘δώρο’, ασκήσεις διαδραστικής αυτοαξιολόγησης, και  ερωτήσεις και απαντήσεις του τύπου-USMLE, που προσφέρουν αποτελεσματική ανασκόπηση των κεφαλαίων και μια γρήγορη εξάσκηση για τις εξετάσεις σας.

·         Εφαρμόστε τις τελευταίες οδηγίες  για την ασφάλεια των ασθενών, την ελάττωση της δόσης και την ακτινοπροστασία.

·         Επωφεληθείτε από την εκτεταμένη γνώση και εμπειρία του συγγραφέα Δρ. William Herring- ενός εκπαιδευμένου δασκάλου Ακτινολογίας και οικοδεσπότη του ακτινολογικού ιστότοπου www.learningradiology.com.

William Herring
9789606080029

Χαρακτηριστικά

Εξώφυλλο
Μαλακό
Μέγεθος
21Χ29
Έκδοση
Ελληνική
Έτος Έκδοσης
2018

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: