Το Βίβλιο των Φαρμάκων

ISBN: 9789605833626

24,00 €
με ΦΠΑ

Από την Αλχημεία στο Αμβιέν, 250 Ορόσημα στην ιστορία των φαρμάκων.

Ποσότητα
Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας: 1-2 εργάσιμες

Michael C. Gerald Συγγραφέας
Michael C. Gerald
ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ ΑΕ Εκδότης
ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ ΑΕ
  • Οι συναλλαγές σας στην ιστοσελίδα μας είναι ασφαλείς. Οι συναλλαγές σας στην ιστοσελίδα μας είναι ασφαλείς.
  • Στέλνουμε σε όλη την Ελλάδα με Courier Στέλνουμε σε όλη την Ελλάδα με Courier
  • Δωρεάν επιστροφή εντός 14 ημερών. Δωρεάν επιστροφή εντός 14 ημερών.

Ποιο φάρμακο περιγράφηκε ως «πηγή απόλαυσης», αλλά και ως «πηγή αμαρτίας»; Μπορεί άραγε ένα «έξυπνο φάρμακο» να σας κάνει έξυπνους; Λαμβάνουν άραγε υπ’ όψιν το κόστος οι εθνικοί οργανισμοί φαρμάκων όταν εγκρίνουν ένα νέο φάρμακο;
Αυτά είναι μερικά μόνο από τα ερωτήματα που απαντά αυτό το πανέμορφα εικονογραφημένο βιβλίο. Συνοδεύστε τον συγγραφέα Michael C. Gerald καθώς εξερευνά 250 από τα πιο ενδιαφέροντα ορόσημα της ιστορίας των φαρμάκων, από το 60.000 π.Χ. έως και τη σύγχρονη εποχή, ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στο προσεχές μέλλον.
Εκτός από μυστήρια και αξιοπερίεργα θέματα, όπως είναι η θειοπεντάλη («ο ορός της αλήθειας») και το αψέντι («η πράσινη νεράιδα»), το βιβλίο καλύπτει τόσο ποικίλα θέματα, όπως η ιατρική μαριχουάνα, ο μεταβολισμός των φαρμάκων, η χρήση φαρμάκων εκτός ενδείξεων, η θανατηφόρος ένεση, η απευθείας προς τον καταναλωτή διαφήμιση και η κατάχρηση συνταγογραφούμενων φαρμάκων.
Η σειρά «Tα ορόσημα των επιστημών» αποτελεί μια άκρως πρωτότυπη εγκυκλοπαίδεια, όπου αποτυπώνεται γλαφυρά η πορεία της επιστημονικής σκέψης και πρακτικής ανά τους αιώνες. Πέραν της ιστορικής ανασκόπησης, που επικεντρώνεται στους σημαντικότερους σταθμούς της μακραίωνης επιστημονικής εξέλιξης, η σειρά συνιστά και ένα φαντασμαγορικό πανόραμα των επιστημών. Κάθε βιβλίο έχει γραφτεί από ειδικούς ερευνητές, επιστήμονες και συγγραφείς σε γλώσσα κατανοητή, ενώ κάθε λήμμα συνοδεύεται από εντυπωσιακές ολοσέλιδες φωτογραφίες.

Michael C. Gerald
9789605833626

Χαρακτηριστικά

Μέγεθος
19,3Χ22,3
Έκδοση
Ξενόγλωσση
Έτος Έκδοσης
2018

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: