Καλάθι
Cart Icon
(0)
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Εναλλακτικά

Εταιρικό προφίλ

 • Ο Ιπποκράτης ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2001, ως εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο με ιατρικούς κτηνιατρικούς και οδοντιατρικούς τίτλους σε συνεργασία τόσο με ελληνικούς, όσο και με διεθνείς εκδοτικούς οίκους.

  Η φιλοσοφία μας ήταν και είναι «πρώτα ο πελάτης».

  Στόχος μας ο σύντομος χρόνος παράδοσης συνδυασμένος με τις προσιτές τιμές.

  Πελάτες μας ιδιώτες, επιστήμονες, ιατροί, φοιτητές Ιατρικής, βιβλιοθήκες νοσοκομείων και φαρμακευτικές εταιρίες.

  Η αξιοπιστία μας, η ακεραιότητά μας, η ειλικρίνεια και ο σεβασμός προς τον πελάτη μας ανέδειξε σ’ ένα από τα μεγαλύτερα ιατρικά βιβλιοπωλεία της Βορείου Ελλάδος με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

  Παράλληλα άρχισαν να μας εμπιστεύονται τα συγγράμματά τους οι ιατροί-συγγραφείς για την έκδοση των βιβλίων τους. Σύντομα ο Ιπποκράτης εξελίχθηκε και σε εκδοτικό οίκο με την ονομασία Ροτόντα, εκδίδοντας ιατρικά βιβλία ελλήνων συγγραφέων. Συνάπτοντας συνεργασίες με διεθνείς εκδοτικούς οίκους εκδίδονται πρωτότυποι τίτλοι στα ελληνικά.

  Σήμερα και μετά από 18 χρόνια λειτουργίας του ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την επέκταση της Εταιρίας μας και στη ΣΟΦΙΑ την πρωτεύουσα της ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ με νέο κατάστημα στην κεντρική οδό ΒΙΤΟΣΑ 120 με την επωνυμία HIPPOCRATES MEDICAL BOOKSTORE.

  Τα στελέχη της εταιρίας μας είναι έτοιμα να λύσουν κάθε απορίας σας για οποιοδήποτε ιατρικό βιβλίο κυκλοφορεί, τόσο στον ελληνικό όσο και στο διεθνή χώρο και να σας το παραγγείλουμε το ταχύτερο δυνατόν, εφόσον δεν το έχουμε ετοιμοπαράδοτο.

  Εάν είστε συγγραφέας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε την έκδοση του συγγράμματός σας.

  Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.


Newsletter
Μάθετε πρώτοι για όλες τις προσφορές μας και νέες κυκλοφορίες
.
close
espa logo

test