Καλάθι
Cart Icon
(0)
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Εναλλακτικά

Τρόποι πληρωμής

 • Τρόποι Αποστολής

  Τρόποι πληρωμής

  Το βιβλιοπωλείο Ιπποκράτης σας προσφέρει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με όποιον από τους παρακάτω τρόπους εσείς επιθυμείτε και με απόλυτη ασφάλεια.

  Οι επιλογές που σας προσφέρονται είναι:

  • Πληρωμή επί αντικαταβολή: πληρώνετε τοις μετρητοίς όταν παραλαμβάνετε την παραγγελία σας. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για την αποστολή με αντικαταβολή για παραγγελίες άνω των 100€.
  • Πληρωμή με άτοκες δόσεις: επικοινωνείτε μαζί μας, τηλεφωνικώς – 2310212212, ή ηλεκτρονικά - ipokratis@ipokrtatis.gr, ώστε να συμφωνήσουμε μαζί σας τον αριθμό των άτοκων δόσεων και να σας στείλουμε το link με την επιλογή πληρωμής. Η πληρωμή πραγματοποιείται μέσα από ασφαλές περιβάλλον της Eurobank χωρίς να κοινοποιούνται προσωπικά σας δεδομένα.
  • Πληρωμή με πιστωτική κάρτα σε ασφαλές περιβάλλον τραπέζης : μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα οποιασδήποτε τράπεζας. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας συνδέεστε απευθείας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ίδιας της τράπεζας, στην οποία δίνετε εσείς ο ίδιος εντολή να χρεώσει τη κάρτα σας, χωρίς να κοινοποιήσετε τα στοιχεία της στο βιβλιοπωλείο μας. Με αυτό τον τρόπο, η συναλλαγή γίνεται στο περιβάλλον κώδικα και των συστημάτων ασφαλείας της Τράπεζας και του e-banking, δεν κοινοποιείτε τα στοιχεία της κάρτας σας εκτός τραπέζης, τα στοιχεία της κάρτας σας δεν παραμένουν σε κανένα αρχείο εκτός τραπέζης. Στη συνέχεια η τράπεζα μας ειδοποιεί ότι έχετε προχωρήσει σε δέσμευση της αξίας της παραγγελίας σας. Η πληρωμή αυτή ολοκληρώνεται και πιστώνεται στον λογαριασμό μας μόνο εφόσον εκτελέσουμε την παραγγελία σας, μέχρι εκείνη τη στιγμή το ποσό εξόφλησης είναι στη πραγματικότητα μόνο δεσμευμένο από την τράπεζα. Εφόσον για οποιοδήποτε λόγο προκύψει διαφορά υπέρ του πελάτη, η διαφορά αυτή αποδεσμεύεται υπέρ του πελάτη.

  Αγορές από το εξωτερικό και αποστολή δώρου σε άλλο παραλήπτη εξοφλούνται μόνο με πιστωτική κάρτα ή κατόπιν επικοινωνίας με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης.


Newsletter
Μάθετε πρώτοι για όλες τις προσφορές μας και νέες κυκλοφορίες
.
close
espa logo

test