Καλάθι
Cart Icon
(0)
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Εναλλακτικά

Αντιοξειδωτικά. Ποιά, πού, πώς...

Αντιοξειδωτικά. Ποιά, πού, πώς...

ISBN: 9786188473553
Τιμή πώλησης με έκπτωση
35,00 €
Με Φ.Π.Α.
Έκδοση
Έτος Έκδοσης
Εξώφυλλο



Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Λεπτομέρειες

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Στο 1ο μέρος θα βρείτε τις συνταγές. 29 για φαγητά, 18 για επιδόρπια, 1 για ψωμί και τρεις για πόσιμα. Αυτές είναι συνήθως γνωστές ήδη συνταγές καθημερινών φαγητών, αλλά λίγο «πειραγμένες», δλδ εμπλουτισμένες με κάποια συστατικά με ιδιαίτερη περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικές ουσίες. Κάθε μια έχει μια έγχρωμη φωτογραφία τραβηγμένη είτε από τον πατέρα είτε από τον υιό την στιγμή του «μαγειρέματος». Σε κάθε μια περιγράφονται με ακρίβεια τα συστατικά που χρειάζονται για να φτιαχτεί, ο τρόπος προετοιμασίας, ως και τα σκεύη στα οποία πρέπει να σερβιριστεί διότι και η αισθητική παίζει σημαντικό ρόλο. Επίσης αναφέρονται με ακρίβεια οι αντιοξειδωτικές ουσίες που υπάρχουν σε κάθε τρόφιμο. Η συνταγή κλείνει τις περισσότερες φορές με ένα δίστιχο μεσαιωνικής δημώδους ποίησης ή ένα απόσπασμα από βιβλία διαιτητικής του 18ου αιώνα.

Το 2ο μέρος αποτελεί μια μικρή εγκυκλοπαίδεια 110 βασικών τροφών. Σχεδόν όλα τα λαχανικά που μπορεί κανείς να βρει στην Ελλάδα, τα όσπρια, τα σιτηρά, οι ξηροί καρποί, οι σπόροι, τα φρούτα, τα ξερά φρούτα, μερικά πόσιμα βότανα, γλυκαντικές ουσίες, η σοκολάτα, ο καφές, το κεφίρ και η μαστίχα. Σε κάθε ένα αναγράφονται γενικές πληροφορίες και η ακριβής περιεκτικότητά του σε αντιοξειδωτικές ουσίες. Επίσης γίνεται αναφορά στην χρήση του τροφίμου στην αρχαία Ελλάδα ή η στιγμή που εισήχθη από την μεσοαμερική. Εάν ήταν γνωστό στους αρχαίους παρατίθενται 3-4 χωρία από αρχαία κείμενα που το πιστοποιούν και η μετάφρασή τους.

Στο 3ο μέρος καταγράφονται αλφαβητικά οι 66 σημαντικότερες αντιοξειδωτικές ουσίες και τα τρόφιμα στα οποία κρύβονται. Αυτό το κομμάτι είναι πιο επιστημονικό αλλά είναι και το πιο σπάνιο, διότι περιέχει το απόσταγμα ανάγνωσης 1.700 επιστημονικών άρθρων από τον συγγραφέα. Παρατίθενται μάλιστα σε παραπομές στο κάτω μέρος της σελίδας οι 300 σημαντικότερες βιβλιογραφικές αναφορές. Το περιεχόμενο αυτό δεν υπάρχει πουθενά αλλού, ούτε σε διαδίκτυο, ούτε σε βιβλία.

Συγγραφέας
Χάρης Κανδηλώρος
Eκδότης
Athenian Science Publisher
Σελίδες
564
Έκδοση
Ελληνική Έκδοση
Έτος Έκδοσης
2022
Εξώφυλλο
Μαλακό Εξώφυλλο
Διαστάσεις
170 x 240 mm
  • Μεταφορές - Επιστροφές
  • Αρχεία

Περιγραφή Προϊόντος

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Στο 1ο μέρος θα βρείτε τις συνταγές. 29 για φαγητά, 18 για επιδόρπια, 1 για ψωμί και τρεις για πόσιμα. Αυτές είναι συνήθως γνωστές ήδη συνταγές καθημερινών φαγητών, αλλά λίγο «πειραγμένες», δλδ εμπλουτισμένες με κάποια συστατικά με ιδιαίτερη περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικές ουσίες. Κάθε μια έχει μια έγχρωμη φωτογραφία τραβηγμένη είτε από τον πατέρα είτε από τον υιό την στιγμή του «μαγειρέματος». Σε κάθε μια περιγράφονται με ακρίβεια τα συστατικά που χρειάζονται για να φτιαχτεί, ο τρόπος προετοιμασίας, ως και τα σκεύη στα οποία πρέπει να σερβιριστεί διότι και η αισθητική παίζει σημαντικό ρόλο. Επίσης αναφέρονται με ακρίβεια οι αντιοξειδωτικές ουσίες που υπάρχουν σε κάθε τρόφιμο. Η συνταγή κλείνει τις περισσότερες φορές με ένα δίστιχο μεσαιωνικής δημώδους ποίησης ή ένα απόσπασμα από βιβλία διαιτητικής του 18ου αιώνα.

Το 2ο μέρος αποτελεί μια μικρή εγκυκλοπαίδεια 110 βασικών τροφών. Σχεδόν όλα τα λαχανικά που μπορεί κανείς να βρει στην Ελλάδα, τα όσπρια, τα σιτηρά, οι ξηροί καρποί, οι σπόροι, τα φρούτα, τα ξερά φρούτα, μερικά πόσιμα βότανα, γλυκαντικές ουσίες, η σοκολάτα, ο καφές, το κεφίρ και η μαστίχα. Σε κάθε ένα αναγράφονται γενικές πληροφορίες και η ακριβής περιεκτικότητά του σε αντιοξειδωτικές ουσίες. Επίσης γίνεται αναφορά στην χρήση του τροφίμου στην αρχαία Ελλάδα ή η στιγμή που εισήχθη από την μεσοαμερική. Εάν ήταν γνωστό στους αρχαίους παρατίθενται 3-4 χωρία από αρχαία κείμενα που το πιστοποιούν και η μετάφρασή τους.

Στο 3ο μέρος καταγράφονται αλφαβητικά οι 66 σημαντικότερες αντιοξειδωτικές ουσίες και τα τρόφιμα στα οποία κρύβονται. Αυτό το κομμάτι είναι πιο επιστημονικό αλλά είναι και το πιο σπάνιο, διότι περιέχει το απόσταγμα ανάγνωσης 1.700 επιστημονικών άρθρων από τον συγγραφέα. Παρατίθενται μάλιστα σε παραπομές στο κάτω μέρος της σελίδας οι 300 σημαντικότερες βιβλιογραφικές αναφορές. Το περιεχόμενο αυτό δεν υπάρχει πουθενά αλλού, ούτε σε διαδίκτυο, ούτε σε βιβλία.

close
espa logo

test

Μεταφορές - Επιστροφές

Επιστροφές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίησή σας. Αν για οποιονδήποτε λόγω, δεν μείνετε ευχαριστημένοι από την παραγγελία σας, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας να επιστρέψετε μέρος ή όλα τα προϊόντα που αγοράσατε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Αν δεν υπάρχει διαθέσιμο

το ανάλογο προϊόν που επιθυμείτε, το ποσό διαφοράς που προκύπτει διατηρείται στον λογαριασμό σας για να το χρησιμοποιήσετε για μία άλλη αγορά. Θα γίνεται αποδεκτή μόνο η επιστροφή των προϊόντων που βρίσκονται σε άριστη κατάσταση. Παρακαλώ, σημειώστε ότι η αποστολή του μη επιθυμητού προϊόντος γίνεται με εταιρεία courier με χρέωση της εταιρίας μας. Η αποστολή του νέου προϊόντος γίνεται μέσω εταιρεία courier με χρέωση πελάτη.

ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ

Στην περίπτωση που λάβετε ένα ελαττωματικό ή κατεστραμμένο προϊόν το βιβλιοπωλείο μας θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να αντικατασταθεί με ένα ίδιο ή παρόμοιο προϊόν χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος για σας.
Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail στο ipokratis@ipokratis.gr ή στο 2310212212 για περαιτέρω διευκρινήσεις.

.
close
espa logo

test